Import occasions

Met het wegvallen van de grenzen binnen Europa is de voorraad gebruikte auto’s ook flink toegenomen. Nog voor het openstellen van deze grenzen deed Autobedrijf Boks al zaken met een breed netwerk aan relaties in heel Europa.

Merkdealers en importeurs

Het uitgebreide netwerk binnen Europa bestaat uit merkdealers, importeurs en fabrikanten waar een jaren lange relatie mee is opgebouwd. Hierdoor is het zeker dat een voertuig is onderworpen aan alle controles voordat deze in de voorraad van Autobedrijf Boks wordt opgenomen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de kilometerstand klopt er geen grote reparaties aan de auto zijn uitgevoerd, zowel optisch als technisch in goede staat verkeerd en de onderhoud historie bekend is.

Importeren

In de afgelopen jaren zijn er door Autobedrijf Boks al duizenden auto’s vanuit heel Europa geïmporteerd en in Nederland op de wegen terecht gekomen. Door deze kennis die in de jaren is opgebouwd kan er voor iedereen een passende auto worden gevonden. Alle regels zoals, transport, documenten, invoer, douane, belasting (BPM) aanmelden bij de RDW tot aan het afleveren van de auto wordt door Autobedrijf Boks geregeld. Voorraad Niets staat er nog in de weg om een occasion uit onze omringende landen aan te schaffen. Staat een model of uitvoering niet in de voorraad dan is het mogelijk om uw wensen kenbaar te maken en op korte termijn zal er een passend exemplaar door Autobedrijf Boks aan u worden voorgesteld.

EU Specialisten

U kunt vrijblijvend van gedachte wisselen met onze EU Specialisten en daarin uw wensen pakket neerleggen. Een objectief advies en met raad en daad zullen de EU Specialisten u begeleiden in het traject en bij iedere verandering van status wordt u transparant op de hoogte worden gebracht. Autobedrijf Boks ontzorgd u met deze importservice

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief