Diensten

Hier vindt u een overzicht van de verschillende diensten welke Autobedrijf Boks nog meer te bieden heeft.

Zoekopdracht instellen:

Als u een auto zoekt welke u niet in onze voorraad kunt vinden dan kunt u hier terecht, vul de zoekopdracht in en wij gaan opzoek naar de auto van uw wensen.

Financieren:

Een groot deel van het rijdend wagenpark in Nederland wordt gefinancierd daarin zijn verschillende mogelijkheden. U kunt denken aan een persoonlijke lening of het aangaan van een private lease constructie beide zijn mogelijk bij Autobedrijf Boks.

Verzekeren:

Het kiezen van de juiste autoverzekering is altijd moeilijk de voorwaarden zijn vaak verschillend en dat geldt het zelfde voor de premie welke betaald moet worden. Autobedrijf Boks is partner van Carmeleon verzekeringen een betrouwbare partner in verzekeringsland.

Nieuwe auto's:

Ook voor het kopen van een nieuwe auto kunt u terecht bij Autobedrijf Boks.

Proefrit maken:

Hier kunt u een proefrit afspraak maken op een dag en tijdstip wat u het beste past, Autobedrijf Boks is speciaal daarvoor iedere avond geopend.

Taxatie:

Dit is een taxatie tool bedoelt voor andere autobedrijven welke opzoek zijn naar een handelsbieding voor de auto welke door hun geruild gaat worden. Als particulier kunt u hiervan ook gebruik maken let er dan wel op dat het hier gaat om een handelsbieding en niet om een inruilwaarde.

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief