Private Lease Label

Gebruikt en nieuw

Met het Boks Private Lease Label rijdt u in een jong gebruikte of nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. U hoeft alleen zorg te dragen voor de brandstof. Houderschap belasting, verzekering, onderhoud en banden zijn inbegrepen.

Maatwerk

Private Lease is maat werk en wordt op uw gewenste voorwaarden samengesteld. Daarbij kunt u denken aan; jaar kilometrage en de looptijd van het contract. Voor iedere auto zal afzonderlijk een berekening worden gemaakt op de door u gemaakte wensen. Onze adviseurs helpen u graag met het zoeken naar de juiste auto, gebaseerd op de door u gestelde eisen.

Soepel acceptatiebeleid

Boks Private Lease doet zaken met gerenommeerde maatschappijen welke een soepel acceptatiebeleid hanteren met daarbij de service en kwaliteit welke u van Autobedrijf Boks gewend bent en mag verwachten.

Wilt u meer weten over private lease?!? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Huidige auto, motor, caravan of boot

Heeft u een auto in bezit, wilt u deze vervangen en een andere auto aanschaffen middels private lease? Uw huidige auto kunt u bij Boks Private Lease inruilen op uw nieuwe auto. Ook het inruilen van uw motor, boot, caravan of camper behoort bij Boks Private Lease tot de mogelijkheden.

Private Lease voorraad

Bij Boks Private Lease is er keuze uit een grote verscheidenheid aan auto's. Omdat Boks Private Lease niet merk gebonden is kan er een onafhankelijk en objectief advies worden afgegeven over de verschillende merken. Hierdoor is het mogelijk dat onze adviseurs u helpen met het aanschaffen van uw nieuwe auto welke aan uw wensen voldoet.

Bekijk ons aanbod

Schrijf je in voor ons nieuwsbrief